7 zile de conectare

cu tine și cu copilul tău

Aventura conectării mama copil

aventura conectării

Vrei să te conectezi

mai bine cu copilul tău, dar nu știi cum?

ai obosit

să faci pe polițistul toată ziua?

simți că nu ești

un părinte suficient de bun, când vezi comportamentul copilului tău?

ai mereu certuri

cu partenerul tău despre cum să reacționați la crizele de furie ale copilului?

Te enervezi

mai des decât ți-ai dori?

ți-e frică

să nu crești un copil răsfățat?

îți dorești ...

să ai o relație caldă

și iubitoare cu copilul tău?

să îți înțelegi copilul

și să îi poți răspunde adecvat?

să te distrezi

împreună cu copilul tău, fără să ai în minte liste nesfârșite de lucruri pe care le ai de făcut?

să îi arăți copilului tău

că îl iubești și susții necondiționat?

să fii încrezător

în abilitățile tale de părinte?

să ai o familie

în care fiecare membru se simte iubit și apreciat exact așa cum este?

Știi, în adâncul sufletului tău, că trebuie să fie o cale mai ușoară și mai satisfăcătoare de a fi părinte?

nu ești singur!

Pentru mulți, a fi părinte înseamnă o combinație de trăiri uimitoare și stresante. De clipe pline de iubire, motivație și bogăție. Și în același timp, de momente grele, provocatoare și obositoare. O muncă grea, cu alte cuvinte.

Iris și cu mine credem că ar putea fi mai ușor. Că am putea să ne distrăm mai mult în această aventură de creștere a copiilor. De fapt, știm că poate fi mai ușor. Din propria experiență. Și pentru că vrem să împărtășim asta și cu alți părinți, am creat Aventura conectării.

Ce spun alți părinți despre programul nostru

"Cu fiecare filmuleț vizionat și cu fiecare material citit, este ca și cum am tras o perdea de pe ochi și văd lucrurile mult mai clar. Înteleg mult mai multe din relația cu propria persoană, dar și din relațiile cu ceilalți. Programul a fost foarte bine structurat, cu lecții, caiete de lucru, meditații, izvoare de înțelepciune și mult mai mult de atât."
Tata
Iuliana C.
"După ce am traversat această Aventură mi-am dat seama că 5 minute de calitate alături de copilul tău contează mai mult decât 1 zi stând doar cu el în casă fără prea multe interacțiuni."
O lalea galbenă
Claudia

Pentru că fiecare relație are în centrul său conectarea, am hotărât împreună cu colega mea Iris, de la www.bewusteouder.nl, să facem din asta tema principală a Aventurii: conectarea cu copilul tău, cu alți oameni și cu sinele tău.

În Aventura conectării, te purtăm într-o călătorie spre o versiune a ta mai relaxată și mai împlinită.

Împreună cu alți părinți, te înrolezi într-o aventură a căutărilor, a învățării și a (re)descoperirii. Atât a ta, cât și a copilului tău.

Cu ajutorul lecțiilor și exercițiilor pregătite de noi, te ajutăm să:

În plus, vei învăța:

În Aventura conectării, Iris și cu mine ne-am pus laolaltă cunoștințele, experiența, educația și istoriile noastre de viață într-o aventură plină de învățare, descoperiri și salturi de creștere, pentru a te ajuta să ai o relație strânsă și plină de iubire cu copilul tău.

În Aventura conectării, primești:

Aceste 7 zile sunt pline de cunoștințe, descoperiri interioare și dezvoltare personală!

Ce spun alți părinți despre programul nostru

"Aventura conectării este un program care te ajută să te conectezi cu adevărat cu copilul tău. Te regăsești în exemplele amuzante pregătite de Anca și Iris și te simți încurajat să faci și tu acel pas către schimbare."

Despre moarte - discuții cu copiii
Esther
"A fost frumos și cel mai mult mi-a plăcut cum ne-a purtat prin toate aspectele vieții. Cum ne-a provocat să ne autodescoperim și să înțelegem că la baza tuturor reușitelor sau eșecurilor stă o singură persoană: eu. Totul are sens atunci când caut în înterior și renunț să mai caut în exterior."
Pierduţi în timp Las' că trece! Rezilienţa Traume şi vindecări
Andreea A.

așadar, dacă ești ...

pregătit

să faci o schimbare în felul tău de a fi părinte

deschis

să explorezi în interiorul tău pentru a-ți ajuta copilul

intrigat

de conceptul de a-ți avea copilul drept profesor

curios

cum poți să fii un părinte mai conștient

Noi te primim cu tot dragul în

aventura conectării!

Vreau să mai știu...

câteva detalii

Preț?

Această Aventură de 7 zile este gratuită. Dacă dorești, poți apoi să aprofundezi subiectul, cu unul dintre pachetele oferite de noi.

Cine poate participa?

Aventura conectării este pentru părinți, bunici, pentru cei care lucrează cu copiii și chiar și pentru cei care doar doresc să (re)descopere copilul din interiorul lor.

Limbă?

Conținutul va fi în română și engleză. Încercăm cât mai mult posibil să existe subtitrare pentru cea mai mare parte a conținutului în limba engleză.

Dacă doriți să primiți materialele în limba olandeză, înscrieți-vă direct pe site-ul lui Iris, www.bewusteouder.nl.

Durata?

Aventura conectării durează 7 zile.

Cât timp să aloci pentru Aventura conectării?

Aventura e bogată în conținut, dar nu trebuie să îl urmezi în întregime. Alege doar ceea ce rezonează cu tine. Vei avea acces pe viață pentru materialele pe care le poți descărca și acces până în 31 mai 2021 pentru materialul video al cursului.

Te invităm să faci exercițiile pe măsură ce înaintăm în aventură și să participi la video-urile live de pe Facebook sau Zoom, pentru a profita la maximum de această călătorie. Îți sugerăm să îți aloci zilnic cel mult 30 de minute pentru a lucra la această aventură. Poți citi/asculta/privi materialele oferite în propriul ritm.

Cum primesc lecțiile?

Vei primi zilnic un email din partea noastră, cu trimiterea spre materialul nou adăugat pe pagina cursului; pe grupul de Facebook vom posta informații sau citate care să ne dea suplimentar de gândit.

Nu am Facebook, pot participa?

Da, poți. Vei putea să participi la întreaga Aventură. Dar nu vei beneficia de sprijinul celorlalți participanți din grupul de Facebook.

Nu am Zoom, pot participa?

Da, poți. Vei putea să participi la întreaga Aventură. Vei putea vedea întâlnirile live pe Facebook sau înregistrarea acestora, postată ulterior pe pagina cursului.

Anca

Anca Dancu este coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, este blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (5,5 ani) și a Terezei (3,5 ani). Îi place să îi ajute pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Vede atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Anca e o cititoare împătimită, căreia îi place să gătească pentru familia ei și să joace Scrabble. Speră ca într-o zi să aibă parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copiii ei.

Iris van Gijzel e coach profesionist, o persoană incredibil de caldă și receptivă, care îi ajută pe oameni să fie părinți împăcați, încrezători și bucuroși. E primul coach din Olanda certificat în metoda Conscious Parenting Method™. Clienții o descriu pe Iris ca fiind veselă și profesionistă, în același timp, aducând o notă de destindere în timpul acestei munci serioase de explorare personală.

E o ascultătoare deosebită, răbdătoare și perspicace.

Câteva lucruri preferate de Iris: să își îmbrățișeze strâns cele două fete, să facă plimbări în natură și să se bucure de o cafea și un croissant la plajă.


Înscrie-te în
Aventura conectării!

Aventura conectării