Cine ești tu?

Să ne descoperim pe noi înșine!

În cel de al patrulea modul discutăm despre cine suntem noi. Cum anume ne definim? Ce roluri jucăm? Care sunt părțile pe care le purtăm în noi? Cum le descoperim? De ce ne pierdem pe noi înșine? Și cum anume ne regăsim?

Cine ești tu?

Învățarea

Găsiți mai jos lecțiile video și poezia pregătite de noi pentru acest modul.

Grup de sprijin

E important cu cine pleci în aventură! Cere ajutor, împărtășește-ți experiențele sau oferă-le sprijin colegilor de drum.

Izvoare de înțelepciune

Am pregătit o listă de materiale suplimentare, dacă vrei să aprofundezi subiectul.

Îngrijește-te!

E adevărat că nu poți turna dintr-o ceașcă goală. Pentru a putea avea grijă de ceilalți, e important în primul rând să avem grijă de noi. Găsești aici o meditație care te învață să îți trăiești trăirile.

Caietul de lucru

Găsești aici exercițiile de chemare în aventură, provocarea noastră pentru acest modul și propuneri de reflecție despre transformarea ta.

Piedici și tentații

Aventura poate fi grea uneori. Ne-am gândit la bolovanii care ți-ar putea apărea în cale și te prevenim asupra lor aici.

Sinele interior

Dând click pe butonul de mai jos puteți descărca un fișier care prezintă părțile sinelui nostru interior într-o formă grafică.

Învățarea

Ne vedem live luni, la 17.30, pe grupul de Facebook, pentru a discuta despre provocările și întrebările acestui modul. În 17 martie îți voi trimite mailul cu informațiile despre ultimul modul al aventurii noastre.

Călătorie plăcută în continuare!

Cu drag,

Anca

%d blogeri au apreciat: