Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Discuții despre noi. Club de lectură

Colțul meu de pisică

Ne întâlnim săptămânal, timp de o oră, pentru a povesti în grup restrâns despre cele mai interesante idei ale cărții pe care o citim. Primești și un jurnal de lectură, rezumatul video al săptămânii, exerciții de mindfulness și sprijinul unui grup care gândește la fel ca tine.

Începem luni, 16 august, de la 18.00!

Colțul meu de pisică
Perne

Întâlniri săptămânale

Discuții de grup

Creăm un spațiu sigur, în care putem povesti în fiecare săptămână despre capitolele citite. Întrebările de sprijin vor fi întrețesute cu relatări ale propriilor experiențe și cu exemple relevante.

Rezumatul săptămânii

Lecția săptămânii

Rezumatul momentului

Vei primi în fiecare săptămână o lecție înregistrată, în care voi aprofunda unul sau mai multe din subiectele capitolelor citite în acel moment și voi răspunde întrebărilor care au nevoie de explicații mai detaliate.

Cărți și ceai

Explorări personale

Jurnal de lectură

Primești un material pregătit special pentru tine, să poți reține mai ușor conceptele importante. Vei regăsi în el citate alese, descrieri, întrebări și exerciții de reflecție, pentru studiu individual.

Geam și natură

Prezență conștientă

Exerciții de meditație

A învăța să stai cu tine e o practică ce presupune antrenament constant. Vei primi săptămânal meditații audio ghidate și diverse exerciții de mindfulness, care să te ajute să fii mai prezent în viața de zi cu zi.

Perne și cărți

Ajutor personalizat

Grup de sprijin

Uneori, simți că ai nevoie de ajutor suplimentar. Vei face parte dintr-un grup de sprijin, în care poți primi și oferi răspunsuri la frământările de moment. Ai ocazia să cunoști direct persoane care îți împărtășesc convingerile referitoare la lume și la viață.

Despre clubul de lectură

Ce înseamnă colțul meu de pisică?

Cărți, cărți și iar cărți!

Încă de mică, am fost un cititor pasionat. Unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt legate de citit sau de cărți. Oricând am o carte în mână (sau Kindle-ul, în ultimii ani), sunt în colțul meu de pisică. Fie că sunt afară, la soare, fie în casă, așezată confortabil, pot să petrec ore întregi cufundată în lumea nesfârșită a cărților.

De când au apărut copiii, am început să citesc cărți de parenting, pe lângă stilurile mele preferate. Am fost fascinată de ideile regăsite și am început să le împărtășesc familiei și celor apropiați.

Vă invit alături de mine, într-un spațiu plin de relaxare, înțelepciune și căldură, pentru a explora împreună teme care ne dau de gândit și care ne ajută să fim mai împliniți. Vom parcurge împreună cărți mai mult sau mai puțin cunoscute, vom dezbate subiecte provocatoare și idei îndrăznețe, care ne scot uneori din zona noastră de confort.

Anca Dancu

Conscious Parenting Coach

Să facem cunoștință!

Câteva informații despre mine

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (5,5 ani) și a Terezei (3,5 ani).

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Familia conștientă

Dr. Shefali Tsabary

Cărțile noastre

Explorările părintelui conștient

Începând din 16 august, timp de zece săptămâni, vom citi minunata carte scrisă de cea care m-a instruit să fiu coach de parenting conștient, dr. Shefali Tsabary. Vom face împreună o călătorie profundă în lumea parentingului conștient.

Vom discuta despre abordarea pe care acest stil o presupune, vom trece prin miturile noastre despre parentaj, vom afla ce se ascunde în spatele reacțiilor noastre și vom învăța competențe noi, pe care să le folosim în relația cu noi înșine și cu copiii noștri.

Câteva momente de reflecție din

Familia conștientă

Ce primești ca membru?

Începem în 16 august!

Înscrie-te acum!

Doar 59 lei/săptămână, până în 31 iulie!

Răspunsuri la întrebări frecvente

Vreau să mai știu...

„Familia conștientă” de Dr. Shefali Tsabary a apărut la Editura Herald. O puteți cumpăra direct de la editură sau dintr-o librărie online sau fizică.

Puteți cumpăra și varianta în limba engleză, „The Awakened Family”, fie în format electronic, fie tipărită.

Deși e recomandat să o citești, acest lucru nu este obligatoriu. Poți parcurge toate materialele și participa la întâlniri și discuții, chiar dacă nu reușești de fiecare dată să citești paginile săptămânii.

În fiecare săptămână vom avea anumite capitole de citit, media fiind de 50 de pagini. În timpul întâlnirilor, vom discuta pe baza ideilor citite, pornind de la citate din carte sau de la exemple personale.

Întâlnirile vor fi înregistrate și disponibile pentru membrii grupului.

Poți pune întrebări referitoare la cele citite și în grupul de sprijin, vei primi întotdeauna răspuns.

Clubul de carte se adresează mai ales părinților dornici să își educe copiii în mod diferit. Metoda tradițională este bazată pe control, pe recompense și pedepse. Noi discutăm aici despre o abordare bazată pe conectare, în care reacția emoțională e înlocuită de răspunsul dat de prezența conștientă.

Cu siguranță! Călătoria parentajului este mai ușoară și mai plăcută atunci când ai în jur persoane care îți împărtășesc valorile.

Dacă te înscrii împreună cu un prieten, aveți fiecare o reducere suplimentară de 10%. Până în 31 iulie, veți plăti 530 de lei fiecare, în loc de 590 de lei.

Contactează-mă la anca@invatmontessori.ro, înainte de a face comanda, pentru a primi codul de discount. Te rog să menționezi în email numele prietenului împreună cu care te înscrii. Codul de reducere nu poate fi aplicat după efectuarea plății.

Timpul necesar pentru a participa la acest club de lectură este de cel mult 30 de minute pe zi.

Cu excepția zilei în care ne întâlnim timp de o oră, restul sarcinilor nu ar trebui să îți ia mai mult de 20-30 de minute pe zi.

Vrei să ni te alături?

Înscrie-te în clubul de lectură!

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Afișez singurul rezultat