Conectează-te!

să punem totul la un loc!

În acest ultim modul discutăm despre cum anume ne conectăm. Ce anume facem? Cum să ne conectăm cu noi înșine? Cum să ne conectăm cu copiii noștri? Cum îi învățăm și pe ei ce înseamnă asta cu adevărat? Cum prevenim deconectarea față de copiii noștri?

Conectează-te!

Învățarea

Găsiți mai jos lecțiile video și poezia pregătite de noi pentru acest modul.

Grup de sprijin

E important cu cine pleci în aventură! Cere ajutor, împărtășește-ți experiențele sau oferă-le sprijin colegilor de drum.

Izvoare de înțelepciune

Am pregătit o listă de materiale suplimentare, dacă vrei să aprofundezi subiectul.

Îngrijește-te!

E adevărat că nu poți turna dintr-o ceașcă goală. Pentru a putea avea grijă de ceilalți, e important în primul rând să avem grijă de noi. Găsești aici o meditație care te ajută să te conectezi cu copilul tău interior.

Caietul de lucru

Găsești aici exercițiile de chemare în aventură, provocarea noastră pentru acest modul și propuneri de reflecție despre transformarea ta.

Piedici și tentații

Aventura poate fi grea uneori. Ne-am gândit la bolovanii care ți-ar putea apărea în cale și te prevenim asupra lor aici.

Îngrijește-te!

E adevărat că nu poți turna dintr-o ceașcă goală. Pentru a putea avea grijă de ceilalți, e important în primul rând să avem grijă de noi. Găsești mai jos un document pentru a-ți alcătui propria listă de umplere a ceștii.

Cartea noastră

Am atașat mai jos cartea scrisă de noi, în care găsești 31 de idei pentru o mai bună conectare cu copilul tău.

Învățarea

Ne vedem live vineri, la 17.30, pe grupul de Facebook, pentru a discuta despre provocările și întrebările acestui modul. În 21 martie îți voi trimite mailul cu informațiile despre întoarcerea acasă din aventură și ne vom întâlni din nou live, la 17.30, pe grupul de Facebook, pentru a ne lua rămas bun.

Călătorie plăcută în continuare!

Cu drag,

Anca

%d blogeri au apreciat: