Conversații conștiente

despre război și moarte

12 martie

începând de la ora 15.00

webinar live

și înregistrare disponibilă

întrebări și răspunsuri

personalizate

Despre război și moarte

Există anumite subiecte despre care ne vine greu să vorbim, mai ales cu copiii. Dar, uneori, viața nu ne dă de ales. Și atunci ne dorim să facem ca totul să fie cât mai ușor și mai bine pentru toată lumea.

Te invit să mi te alături într-un webinar în care să disecăm aceste conversații dificile. Să vedem cum ne putem pregăti pentru ele, cum să le vorbim copiilor și cum să le răspundem la întrebări. Te ajut să transformi aceste subiecte într-o ocazie de conectare cu copilul tău, dar și într-un exercițiu de explorare personală. Vei învăța să porți conversații conștiente cu copiii tăi. Despre război și moarte, dar și despre alte subiecte care ți se par greu de abordat.

Conversații conștiente produs-2

Conversații conștiente

Despre mine

Ce spun clienții

Întrebări frecvente

Vreau să mai știu...

Vom folosi aplicația Zoom pentru a ne întâlni, iar webinarul va fi înregistrat.

Vineri, 11 martie, vei primi emailul cu linkul de participare la întâlnire.

În cazul în care sâmbătă dimineața nu ai primit niciun email de la anca@invatmontessori.ro, verifică-ți căsuța de spam. Dacă nu e nici acolo, atunci scrie-mi la anca@invatmontessori.ro sau trimite-mi un mesaj folosind canalele de social media.

Toți cei care se înscriu pentru webinar vor primi un link cu înregistrarea acestuia. Vei avea timp de 60 de zile să îl asculți în voie.

Desigur! Trimite-le linkul acestei pagini de înscriere sau folosește butoanele din pagină pentru a distribui informația pentru cât mai multe persoane.</p><p>Călătoria parentajului este mai ușoară și mai plăcută atunci când ai în jur persoane care îți împărtășesc valorile.

Trăim într-o perioadă în care solidaritatea este mai importantă ca oricând.

Scrie-mi la anca@invatmontessori.ro și vei primi acces gratuit la acest webinar.

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (6 ani) și a Terezei (4 ani).

Luna trecută am terminat cursul „Compassionate Inquiry Short Course for Coaches”, creat de Dr. Gabor Maté și Sat Dharam Kaur și facilitat pentru noi de Pamela Sommers, Kevin Young și Lorraine O’Mullane. Studiind timp de șase luni abordarea plină de compasiune creată de dr. Gabor Maté și exersând-o îndelung alături de colegele mele, am primit o nouă perspectivă și informații esențiale în ceea ce privește trauma.

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Conversații conștiente produs-2

Conversații conștiente

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba