Aventura conectării - De ce e importantă conectarea?

Să pornim în aventură!

În primul modul discutăm despre importanța conectării. Ce înseamnă conectarea? La ce ne ajută? Ce înseamnă să fim deconectați? Care sunt tipurile și modurile de deconectare?

De ce e importantă conectarea?

Învățarea

Găsiți mai jos toate lecțiile pregătite de noi pentru acest modul.

Grup de sprijin

E important cu cine pleci în aventură! Cere ajutor, împărtășește-ți experiențele sau oferă-le sprijin colegilor de drum.

Izvoare de înțelepciune

Am pregătit o listă de materiale suplimentare, dacă vrei să aprofundezi subiectul.

Îngrijește-te!

E adevărat că nu poți turna dintr-o ceașcă goală. Pentru a putea avea grijă de ceilalți, e important în primul rând să avem grijă de noi. Găsești aici o meditație pentru a te simți în siguranță.

Caietul de lucru

Găsești aici exercițiile de chemare în aventură, provocarea noastră pentru acest modul și propuneri de reflecție despre transformarea ta.

Piedici și tentații

Aventura poate fi grea uneori. Ne-am gândit la bolovanii care ți-ar putea apărea în cale și te prevenim asupra lor aici.

Învățarea

Ne vedem live astăzi, la 17.30, pentru salutul de bun-venit. Ne mai vedem live și în 3 martie, la ora 17.30, pe grupul de Facebook, pentru a discuta despre provocările și întrebările acestui modul. În 5 martie îți vom trimite mailul cu informațiile despre modulul următor.

Călătorie plăcută!

Cu drag,

Anca

%d blogeri au apreciat: