Modalități de plată

Cum plătesc?

  • Plata cu cardul – Poți plăti online cu cardul de debit sau cu cardul de credit. Plata este procesată și securizată de către MobilPay.
  • Plata prin transfer bancar – Poți plăti prin ordin de plata doar în baza unui email primit din partea noastră. Livrarea serviciului se va face după confirmarea plății în contul IBAN: RO35BTRLRONCRT0597591001, deschis la Banca Transilvania.
  • În cazul în care optați prin plata cu card, trebuie sa aveți în vedere că trebuie să aveți activată opțiunea de plăți prin internet la banca Dvs. emitentă. Plățile efectuate prin card bancar sunt procesate de către Netopia MobilPay, furnizorul nostru de servicii de procesare plăți (payment gateway). Datele de card necesare în momentul plății nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci în paginile securizate ale procesatorului; Datele de card nu sunt expuse niciodată unei alte persoane, transmiterea lor realizându-se criptat; Procesarea se efectuează printr-un terminal de plata 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa și MasterCard care, concret, oferă posibilitatea de a stabili o parolă suplimentară care se va folosi doar la plata online).