PANOU DE CONTROL GDPR

Panou de control GDPR

Pentru că ai folosit serviciile noastre și ai fost clientul nostru trebuie să știi că printre responsabilitățile noastre față de tine se află și modul în care avem grijă de datele tale personale, conform standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie să știi despre datele tale personale și modul în care noi le prelucrăm?

După cum probabil știi deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în baza consimțământului tău, în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale (interesul nostru legitim) și în baza prevederilor legale. Pentru a ne îndeplini toate obligațiile față de tine, atunci când este necesar, comunicăm aceste date și către partenerii noștri (furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucrăm aceste date?

Website-ul www.invatmontessori.ro, detinut de Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată, prelucrează datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • pentru a ne îndeplini obligațiile și drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;
  • pentru a ne asigura că nu ratezi nicio promoție, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tău pentru comunicări de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutăți și concursuri;
  • pentru determinarea și evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura că îți oferim serviciile ideale pentru tine;
  • realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

În afară de scopurile care reies din obligațiile contractuale – interesele legitime prevăzute legal, prelucrarea datelor tale cu caracter personal se va face doar cu acordul tău.

Contact și suport privind datele tale

Îți poti exercita drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor folosind formularul de mai jos din această pagină sau printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată prin:
E-mail: anca@invatmontessori.ro
Poștă: Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13, Alba Iulia, 510126, jud. Alba, România. Pentru orice întrebări sau nemulțumiri te poți adresa către noi prin email la anca@invatmontessori.ro.

Ne angajăm să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor. Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată, puteți accesa site-ul www.invatmontessori.ro, secțiunea Politica de confidențialitate.