Reflecții de Crăciun

despre iubire

21 de zile

începând din 4 decembrie

15 minute pe zi

despre relația de iubire cu copiii noștri

întâlniri live

și înregistrări disponibile

iubirea

Cu toții ne iubim copiii. Cu toate acestea, uneori ni se pare că tot ceea ce facem este greșit și nu mai știm încotro să o luăm. În loc să ne bucurăm, ne gândim stresați la momentele pe care trebuie să le petrecem împreună. Ne simțim furioși, îngrijorați, triști și avem impresia că suntem singuri, neputincioși sau vinovați. Nu înțelegem unde a dispărut copilul nostru blând și adorabil.

Te înțeleg, am trecut prin toate trăirile acestea, de mai multe ori, chiar. Dar știu că se poate și altfel. Folosind o parte din propriile mele exemple, dar și informații actuale din lumea parentajului, vin să te ajut, să înțelegem împreună ce se întâmplă și cum să ne găsim fiecare liniștea.

Noi suntem adulții. Noi putem începe schimbarea. Îți voi arăta cum să faci asta. Vino alături de mine, timp de 21 de zile, pentru a începe! Meriți să te bucuri de sărbători liniștite alături de copiii tăi!

Reflecții de Crăciun

Despre mine

Ce spun clienții

Întrebări frecvente

Vreau să mai știu...

Fiecare întâlnire este înregistrată și o vei putea urmări oricând dorești. Accesul la înregistrări va fi disponibil până în 31 ianuarie 2022.

Poți pune întrebări oricând dorești, fie în direct, în timpul întâlnirii, fie scriindu-mi pe adresa anca@invatmontessori.ro

Îți voi răspunde la fiecare întrebare, fie în direct, fie în timpul unei alte întâlniri sau în scris.

Pentru acest program nu ai nevoie de cont de Facebook.

Reflecțiile de Crăciun se adresează mai ales părinților dornici să își educe copiii în mod diferit. În timpul întâlnirilor îți propun să faci trecerea de la o educație bazată pe control la una bazată pe conectare.

Te voi ajuta să îți privești copiii și relația voastră cu alți ochi, dându-ți numeroase motive de reflecție, conștientizare și schimbare.

Crăciunul este despre iubire, familie și comunitate.  Scrie-mi la anca@invatmontessori.ro și vei primi acces gratuit la program.

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (6 ani) și a Terezei (4 ani).

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Reflecții de Crăciun

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba

Afișez toate cele 3 rezultate