Reflecții de iarnă

despre odihnă

21 de zile

de ascultat în ritmul tău

Ceas

21 de minute pe zi

despre odihnă

Calculator

înregistrări

cu acces timp de 12 luni

Vino alături de mine, pentru a reflecta împreună la ce înseamnă cu adevărat

odihna

Programul pe care ți-l propun este cel de al treilea din seria Reflecțiilor de 21 de zile.

Am început în anul 2021, cu Reflecțiile de Crăciun despre iubire și le-am continuat în 2022 cu Reflecțiile de toamnă despre arta renunțării. A venit acum rândul să povestim despre odihna la care ne invită natura iarna.

În timpul celor 21 de reflecții ne întâlnim zilnic, timp de 21 de minute, pentru a face loc unei teme de gândire legată de odihnă. Vom încheia fiecare sesiune cu câteva minute de prezență conștientă, care ne ajută să interiorizăm cele discutate.

În ritmul alert al vieții cotidiene, copiii sunt mesagerii cei mai clari ai nevoii de încetinire și de odihnă. În reflecțiile noastre, vom observa că odihna nu e întotdeauna sinonimă cu inacțiunea. Dimpotrivă, odihna devine catalizatorul care ne readuce acasă și ne învață să trăim autentic.

Vino alături de mine, pentru 21 de reflecții zilnice despre odihnă!

 

Odihna este conversația dintre ceea ce ne place să facem și
felul în care iubim să fim. (David Whyte)

un fragment din

Reflecții de toamnă

despre arta renunțării

Reflecții de iarnă

despre mine

Anca Dancu

Coach de parenting conștient

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (7 ani) și a Terezei (5 ani).

În februarie 2022 am terminat cursul „Compassionate Inquiry Short Course for Coaches”, creat de Dr. Gabor Maté și Sat Dharam Kaur și facilitat de Pamela Sommers, Kevin Young și Lorraine O’Mullane. Studiind timp de șase luni abordarea plină de compasiune creată de dr. Gabor Maté și exersând-o îndelung alături de colegele mele, am primit o nouă perspectivă și informații esențiale în ceea ce privește trauma.

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Despre mine și despre noi

Despre program

Ce spun participanții

Întrebări frecvente

Vreau să mai știu...

Reflecțiile de iarnă se adresează celor care își doresc să aibă o viață mai liniștită alături de cei dragi.

Reflecțiile de iarnă sunt gândite în special, dar nu exclusiv, pentru părinții care își doresc să își crească copiii diferit, dar nu știu exact cum să facă asta.

Reflecțiile de iarnă sunt un minunat prilej să redescoperim odihna și să facem loc pentru mai multă liniște și împlinire în viața noastră.

Pentru acest program nu ai nevoie de cont de Facebook.

Reflecții de iarnă

Ofertă

Iubirea, renunțarea și odihna au în comun acceptarea și regăsirea autenticității.

Poți cumpăra mai jos pachetul Reflecțiilor – de iarnă, de toamnă și de Crăciun.

Dă-le și altora de știre!

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba

Afișez toate cele 5 rezultate