să povestim

despre socializare

30 iunie

începând de la ora 17.00

webinar live

și înregistrare disponibilă

întrebări și răspunsuri

personalizate

Despre socializare

Despre socializare - baiat

Cel mai des, cei din jur ne spun cât de sociabili sunt Tudor și Tereza. Mult timp, am crezut că acest lucru se datorează felului lor de a fi. Dar am observat că există anumite obiceiuri pe care noi le avem, prin care îi susținem în acest proces. Și că noi, ca părinți, putem să ne ajutăm copiii să interacționeze deschis și în siguranță cu persoane de toate vârstele.

Te invit să mi te alături într-un webinar în care să povestim despre socializare. Să vedem care ne sunt așteptările în jurul acestui subiect, cum ne susținem copiii și cum îi împiedicăm să interacționeze cu cei din jurul lor.

Timp de 90 de minute, îți povestesc despre toate observațiile pe care le-am făcut, despre ce spun specialiștii pe care eu îi urmăresc cu interes și îți răspund la întrebările pe care le ai despre propriii copii.

Despre socializare

Să povestim
despre socializare

DESPRE MINE

Ce spun clienții

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vreau să mai știu...

Vom folosi aplicația Zoom pentru a ne întâlni, iar webinarul va fi înregistrat.

Marți, 28 iunie, vei primi emailul cu linkul de participare la întâlnire.

În cazul în care miercuri dimineața nu ai primit niciun email de la anca@invatmontessori.ro, verifică-ți căsuța de spam. Dacă nu e nici acolo, atunci scrie-mi la anca@invatmontessori.ro sau trimite-mi un mesaj folosind canalele de social media.

Toți cei care se înscriu pentru webinar vor primi un link cu înregistrarea acestuia. Vei avea timp de 60 de zile să îl asculți în voie.

Desigur! Trimite-le linkul acestei pagini de înscriere sau folosește butoanele din pagină pentru a distribui informația pentru cât mai multe persoane.

Călătoria parentajului este mai ușoară și mai plăcută atunci când ai în jur persoane care îți împărtășesc valorile.

Trăim într-o perioadă în care solidaritatea este mai importantă ca oricând.

Scrie-mi la anca@invatmontessori.ro și vei primi acces gratuit la acest webinar.

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (6,5 ani) și a Terezei (4,5 ani).

În februarie 2022 am terminat cursul „Compassionate Inquiry Short Course for Coaches”, creat de Dr. Gabor Maté și Sat Dharam Kaur și facilitat pentru noi de Pamela Sommers, Kevin Young și Lorraine O’Mullane. Studiind timp de șase luni abordarea plină de compasiune creată de dr. Gabor Maté și exersând-o îndelung alături de colegele mele, am primit o nouă perspectivă și informații esențiale în ceea ce privește trauma.

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Despre socializare

Să povestim
despre socializare

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba

Afișez toate cele 4 rezultate