să povestim

despre socializare

peste 90 de minute

despre socializare și nu numai

acces la înregistrare

timp de 60 de zile

întrebări și răspunsuri

personalizate, în scris

Despre socializare

Despre socializare - baiat

Cel mai des, cei din jur ne spun cât de sociabili sunt Tudor și Tereza. Mult timp, am crezut că acest lucru se datorează felului lor de a fi. Dar am observat că există anumite obiceiuri pe care noi le avem, prin care îi susținem în acest proces. Și că noi, ca părinți, putem să ne ajutăm copiii să interacționeze deschis și în siguranță cu persoane de toate vârstele.

Te invit să mi te alături într-un webinar în care am povestit despre socializare. Am văzut care ne sunt așteptările în jurul acestui subiect, cum ne susținem copiii și cum îi împiedicăm să interacționeze cu cei din jurul lor.

Timp de 90 de minute, am povestit despre toate observațiile pe care le-am făcut, despre ce spun specialiștii pe care eu îi urmăresc cu interes și am răspuns la întrebările participanților. Iar acum îți pot răspunde și ție, în scris, la orice întrebări ai avea despre subiect.

Fragment din webinar

Viața este o scenă, pe care noi suntem actori, a fost unul dintre subiectele întâlnirii noastre. Îți propun mai jos un fragment în care am povestit despre rolurile pe care le jucăm și despre cum putem schimba scenariul filmului pe care îl regizăm.

Despre socializare

Să povestim
despre socializare

DESPRE MINE

Ce spun clienții

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vreau să mai știu...

Vei primi emailul cu linkul înregistrării, la care vei avea acces timp de 60 de zile.

Îmi poți răspunde la emailul în care primești link spre înregistrarea întâlnirii sau îmi poți scrie direct la anca@invatmontessori.ro.

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (6,5 ani) și a Terezei (4,5 ani).

În februarie 2022 am terminat cursul „Compassionate Inquiry Short Course for Coaches”, creat de Dr. Gabor Maté și Sat Dharam Kaur și facilitat pentru noi de Pamela Sommers, Kevin Young și Lorraine O’Mullane. Studiind timp de șase luni abordarea plină de compasiune creată de dr. Gabor Maté și exersând-o îndelung alături de colegele mele, am primit o nouă perspectivă și informații esențiale în ceea ce privește trauma.

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Despre socializare

Să povestim
despre socializare

Webinar înregistrat, +90′

Acces timp de 60 de zile

Răspuns personalizat, în scris, la întrebările tale

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba