Grup de sprijin

VIAȚA
CA
ATARE

Lalele
Fete
Vino într-un spațiu sigur, în care discutăm despre toate câte ne trec prin minte și despre tot ceea ce ni se întâmplă! Toate conversațiile și subiectele sunt acceptate aici. Este spațiul sacru care ne dă voie să fim și să dăm sens lumii în care trăim și relațiilor pe care le avem. Ne vedem în fiecare sâmbătă, de la 10.30!
Pendulum

Îți ofer:

sprijin

aici e spațiul în care îți poți descărca grijile și îngrijorările, fără judecată

compasiune

îți voi fi alături și te voi învăța să fii mai blând cu tine și cu cei din jur

timp

descoperim împreună ceea ce contează cu adevărat pentru tine

speranță

te ajut să găsești scopul fiecărei întâmplări și să te bucuri de viață, exact așa cum e ea

De ce să ni te alături

Trăim într-o perioadă în care avem nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Deși suntem conectați tehnologic, relațiile dintre noi sunt tot mai fragile. Suntem împreună, în aceeași încăpere, dar ne simțim atât de singuri! De fapt, am uitat chiar și asta. A fi singur e, pentru mulți dintre noi, înfricoșător.

Te invit să redescoperi puterea conectării. Atât cu tine însuți, cât și cu cei din jur. Pentru că atunci când ne e greu, căutăm automat sprijin în relațiile cu cei care contează pentru noi. În fiecare săptămână, vei face parte dintr-un grup de persoane care sunt pe același drum cu tine. Cei care vor să facă lucrurile diferit, într-o lume care acceptă prea greu noul.

Îți garantez că vei avea parte de multe descoperiri personale, care te vor ajuta să te înțelegi mai bine și să faci față mai ușor provocărilor lumii în care trăim. Te însoțesc în regăsirea bucuriei de a trăi din plin și de a gusta farmecul vieții, exact așa cum e ea. Vino să descoperim împreună viața ca atare!

Anca Dancu

Conscious Parenting Coach

Să facem cunoștință!

Câteva informații despre mine

Sunt coach de parenting conștient, instruită de Dr. Shefali Tsabary în Conscious Parenting Method™, blogger la invatmontessori.ro și mama lui Tudor (6,5 ani) și a Terezei (4,5 ani).

În luna februarie am terminat cursul „Compassionate Inquiry Short Course for Coaches”, creat de Dr. Gabor Maté și Sat Dharam Kaur și facilitat de Pamela Sommers, Kevin Young și Lorraine O’Mullane. Studiind timp de șase luni abordarea plină de compasiune creată de dr. Gabor Maté și exersând-o îndelung alături de colegele mele, am primit o nouă perspectivă și informații esențiale în ceea ce privește trauma.

Îmi place să îi ajut pe părinți să-și schimbe relația cu copiii lor și să-și descopere sinele adevărat în timpul acestui proces transformațional. Văd atât Montessori, cât și Parentingul conștient, nu doar ca metode, ci drept un stil de viață.

Sunt o cititoare împătimită și îmi place să gătesc și să joc Scrabble. Sper ca într-o zi să am parte de ore bune de joacă de-a cuvintele alături de copii.

Viața ca atare

Începem sâmbătă, 8 octombrie, de la 10.30!

Vino alături
de grupul tău!

Vreau să mai știu...

Întrebări frecvente

Nimic nu „trebuie”. Poți participa la cât de multe întâlniri dorești, deși cred că vei descoperi ceva interesant de fiecare dată când ni te alături.

Ne vom întâlni în fiecare săptămână timp de 60 de minute. Vom avea un moment de meditație împreună, vom discuta despre ce se întâmplă cu fiecare dintre noi, vom putea face inclusiv mini-sesiuni de coaching, în funcție de subiectul întâlnirii. Eu o să vă provoc cu câte o idee de fiecare dată, dar putem aborda orice subiect vă preocupă în zilele respective.

Având în vedere natura personală a discuțiilor, pentru a păstra spațiul sigur și a oferi confidențialitate, nu vom înregistra întâlnirile. Dar dacă se întâmplă să lipsești de la o întâlnire, putem discuta în scris despre subiectul săptămânii și îți răspund cu drag eventualelor dileme care apar pe parcurs.

Grupul de sprijin se adresează mai ales părinților dornici să își educe copiii în mod diferit, dar care găsesc că acest lucru e foarte greu de făcut, fără sprijin. Ceea ce exact așa și este! Noi suntem aici pentru a oferi, chiar și de la distanță, încurajarea, compasiunea și înțelegerea de care avem atât de multă nevoie.

Cu siguranță! Călătoria parentajului este mai ușoară și mai plăcută atunci când ai în jur persoane care îți împărtășesc valorile.

Dacă te înscrii împreună cu un prieten, aveți fiecare o reducere suplimentară de 10%. Veți plăti 180 de lei fiecare, în loc de 200 de lei.

Contactează-mă la anca@invatmontessori.ro, înainte de a face comanda, pentru a primi codul de discount. Te rog să menționezi în email numele prietenului împreună cu care te înscrii. Codul de reducere nu poate fi aplicat după efectuarea plății.

Viața ca atare

Începem sâmbătă, 8 octombrie, de la 10.30!​

Vino alături
de grupul tău!

Date de contact

Dancu Anca Persoană Fizică Autorizată

Str. Gemina, nr. 8, bl. AC14, ap. 13 Alba Iulia 510126 Jud. Alba