Pagini preferate în această perioadă

Am observat că internetul e plin de oferte pentru părinţi şi copii în această perioadă. Pentru mine au fost interesante câteva pagini, pe care le notez în lista de mai jos.

  • De câteva zile petrec cel puţin câte o oră pe noul grup de Facebook al dr. Shefali Tsabary şi Renee Jain. E un grup creat pentru a împărtăşi sfaturi din noua lor carte, care va apărea în luna septembrie. Fiind despre anxietate, discuţiile din grupul acesta sunt acum exact ce aveam nevoie! Şi mă bucur în fiecare zi de meditaţiile ţinute aici de dr. Shefali, pe care o urmăresc cu mult interes, desigur. Toate înregistrările sunt salvate pe grup, vă recomand să le urmăriţi şi pe cele din zilele trecute.
  • Avital de la The Parenting Junkie a creat un curs sub forma unei cărţi electronice gratuite, o colecţie excelentă de informaţii. Merită să aruncaţi cel puţin o privire!
  • Dr. Laura Markham are o serie de articole extrem de utile despre cum să vorbim cu copiii despre coronavirus şi cum să ne adaptăm la noua viaţă de stat în casă, ca familie. Mi-a plăcut foarte mult şi interviul ei de acum câteva zile.
  • Nicole Kavanaugh are un articol interesant despre cum să susţinem nevoia copilului de ordine. Cu siguranţă, e nevoie de câteva săptămâni până când să intrăm cu toţii într-o nouă normalitate, integrând noile reguli sociale.
  • O discuţie interesantă între Susan Stiffelman şi Janet Lansbury se anunţă a fi în 23 martie. Le urmăresc pe amândouă cu plăcere, cu siguranţă vor fi informaţii şi idei bune de preluat.
  • Jeanne-Marie de la Voilà Montessori va organiza vinerea viitoare, pe pagina ei de Facebook, o nouă sesiune de întrebări şi răspunsuri. Dacă aveţi subiecte de discutat cu un expert Montessori, vă recomand să îi scrieţi, pentru un răspuns calificat.

Cu siguranţă sunt multe alte pagini interesante. Pe măsură ce le descopăr, le voi distribui pe pagina de Facebook. Dacă vreţi, puteţi trece alte recomandări în comentarii.

(Photo by Rita Morais on Unsplash)

Lasă un răspuns